Στα μεγάλα σαλόνια της Β” Εθνικής θα αγωνίζεται ο 20χρονος Γιάννης Σαμιώτης, αφού θα παραμείνει στον Προμηθέα Χαλανδρίου και για τη νέα σεζόν. Για πρώτη του φορά, ο ταλαντούχος νεαρός γκαρντ θα βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα του φέτος να τερματίζει στην 3η θέση την σεζόν 2014-15, πετυχαίνοντας συνολικά 20 νίκες και 6 ήττες.

Το sportschios.gr επικοινώνησε ήρθε σε επικοινωνίας με τον Γιάννη Σαμιώτη, ο οποίος ερωτηθείς για την εμπειρία του στην Γ” Εθνική, για τις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετώπισε λόγω του επιπέδου της κατηγορίας, τους στόχους της ομάδας και τους λόγους για τους οποίους θα παραμείνει στο Χαλάνδρι, μας δήλωσε τα εξής:

«Η περσινή χρονιά με την ομάδα του Προμηθέα ήταν πολύ επιτυχημένη. Αρχικά, μια νεοφώτιστη ομάδα στην Γ” Εθνική, θέτοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και εμείς όχι μόνο καταφέραμε να κρατηθούμε, αλλά μάλιστα να ανεβούμε κιόλας! Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον λόγο ότι ανέβηκα απότομα σε άλλο μπασκετικό επίπεδο. Ο προπονητής μου κ.Τάσος Νικητόπουλος και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν αρκετά και κατάφερα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Αυτό που με βοήθησε και εντάχθηκα στην ομάδα ουσιαστικά ήταν το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε και υπάρχει ακόμα στον Προμηθέα και αυτός είναι και ο λόγος της παραμονής μου στην ομάδα. Το πολύ καλό κλίμα και η χημεία της ομάδας, ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας. Γι” αυτό και μπορώ να πω ότι θεωρώ την ομάδα μου, σαν δεύτερη οικογένειά μου».

πηγή:sportschios.gr