O Kύδωνας προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στη Νάξο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανναξιακό με 68-55 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σδράκας, σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας του στη Νάξο, δήλωσε ικανοποιημένος από την βελτίωση που έδειξε η ομάδα του, συγκριτικά με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Τρίτωνα, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως τα εξωαγωνιστικά θέματα που προέκυψαν στο παιχνίδι, έβγλαλαν εκτός ρυθμού τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Δείξαμε σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα με τον Τρίτωνα. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι με τον Πανναξιακό μέχρι ενός σημείου και μάλιστα ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακολουθήσαμε σωστά την τακτική, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για τουλάχιστον 5 λεπτά στον τομέα της τακτικής και χάσαμε την επαφή μας με το σκορ. Επίσης, τα εξωαγωνιστικά θέματα με το γιατρό στην αρχή και με τους φωτεινούς πίνακες στην συνέχεια, μας επηρέασαν αρνητικά. Έπαιξαν το ρόλο τους στον αγώνα. Αντιδράσαμε πάντως και αυτό είναι το ευχάριστο, αλλά πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι”.

“Η διαφορά του σκορ μας αδικεί αφενός διότι ήμασταν σε όλο το ματς κοντά στο σκορ.. Αφετέρου, ο Πανναξιακός, στην τελευταία φάση του αγώνα δεν τήρησε το fair play, καθώς την ώρα που οι παίκτες και οι προπονητές αντάλλασσαν χειραψία, φάγαμε τρίποντο και έτσι η διαφορά ανέβηκε στους 13 πόντους. Θέλω να πιστεύω ότι δεν φταίει η ομάδα του Πανναξιακού, αλλά η κακή νοοτροπία του συγκεκριμένου παίκτη που έκανε το τρίποντο”