Ο τεχνικός του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανναξιακό, ενώ μίλησε και για… περίεργα αποτελέσματα που προκύπτουν τελευταία, στην Γ’ ΕΘνική, αλλά και στον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο Πανναξιακός είναι σε καλή κατάσταση παρά τα αντιθέτως «θρυλούμενα»: «Ήδη περάσαμε ένα τέτοιο συμβάν με τον Ηρόδοτο. Άλλα έλεγαν και άλλα είδαμε στο γήπεδο. Είδαμε κάποια σκορ που ήταν εντυπωσιακά, όπως η νίκη της Λαμίας στην Κω και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν ακούμε τι λένε οι εφημερίδες κτλ».

Για το γεγονός ότι συμβαίνουν κάποια «περίεργα» αποτελέσματα: «Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας. Αυτά είναι για τη διοίκηση και για άλλους, όχι για μας και τους παίκτες.Ξέρουμε βέβαια ότι ο Ηλυσιακός θα έχει τις γνωριμίες, τις εμεπιρίες κτλ. Πρέπει να στηριχτούμε στο αγωνιστικό».

Για τον Πανναξιακό: «Ο Πανναξιακός στήθηκε για να πάει πιο ψηλά. Έχει πάντως μια καλή πορεία. Πρέπει να παίξουμε καλά όπως στο πρώτο ματς που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το τωρινό ματς είναι διαφορετικό. Αν είμαστε υγιείς θα έχουμε ελπίδες».

Για τον κόσμο: «Όπως και με τον Ηρόδοτο που ήταν 6ος παίκτης το ίδιο θέλουμε να γίνει και την Κυριακή. Τον ευχαριστούμε πάντως για τη στήριξη του φέτος».