Η συγκρότηση του ρόστερ του Πόλις Καλλιθέας έχει αρχίσει με αμείωτους ρυθμούς ενόψει της νέας χρονιάς στην Γ΄Εθνική.Η ομάδα ανανέωσε τον αρχηγό και δύο παίκτες,ενώ προώθησε δύο νεαρούς από το εφηβικό.

Ο Αχιλλέας Μπογδανίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πόλις για ακόμα μία σεζόν και κατά αυτό τον τρόπο θα συμπληρώσει δεκαέξι χρόνια στην ομάδα.Επίσης ο Κωνσταντίνος Αλέξης και ο Ηλίας Καβελάρης προχώρησαν σε ανανεώσεις.Οι Φάνης Τσικούρας και Γιάννης Καβελάρης, που πέρυσι ενίσχυσαν την εφηβική ομάδα φέτος θα πάρουν την ευκαιρία τους και θα αγωνιστούν με την Ανδρική Ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους αθλητές Αλέξη Κωνσταντίνο και Καβελάρη Ηλία. Στη νεανική αυτή ομάδα που δημιουργείται θα ενσωματωθούν και οι μέχρι πέρυσι αθλητές του Εφηβικού, Τσικούρας Φάνης και Γιάννης Καβελάρης. Ηγέτης της παράτολμης και δύσκολης αυτής προσπάθειας θα είναι και πάλι ο αειθαλής φυσικός ηγέτης της Μπογδανίδης Αχιλλέας, ο οποίος για 16η αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί και φέτος κανονικά με την ομάδα, με εγγύηση την πείρα του και την αγάπη του για αυτή την ομάδα. Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους καλή επιτυχία και προπαντός υγεία».