Η ομάδα της Καρδίτσας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της (18/8 η πρώτη προπόνησή της), ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον της στις κορυφαίες κατηγορίες. Στόχος είναι, βέβαια, η παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου στην προσεχή Γ’ Εθνική, στην οποία οι βορειοελλαδίτες παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αναλυτικότερα η αναφορά για τα τεκταινόμενα της εβδομάδας από τη διοίκηση της ομάδας με επίσημη ανακοίνωση:

«Με την καθοδήγηση του Σπύρου Παππά και του Χάρη Φόρου, ο Α.Σ.Κ. χτίζει στο γήπεδο με καθημερινές προπονήσεις το αγωνιστικό του προφίλ. Το μεγαλύτερο μέρος του περυσινού κορμού της ομάδας παρέμεινε, ενώ προστέθηκαν πέντε νέα πρόσωπα που δίνουν περισσότερες λύσεις, αλλά απαιτείται να προσαρμοστούν στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας. Οι Νίκος Αντωνίου (γκαρντ, επέστρεψε από Τιτάνες Παλαμά), Θωμάς Γεωργίου (γκαρντ από Νίκη Βόλου), Παναγιώτης Δεσπούλης (φόργουορντ από Ικάρους Τρικάλων), Άρης Κουρέπης (σέντερ από Ολυμπιάδα Παπάγου) και Στέφανος Παπαϊωάννου (φόργουορντ από Τιτάνες Παλαμά), ενισχύουν φέτος τον Α.Σ.Κ. και μαζί με τους συμπαίκτες τους, έχουν ως στόχο να συγκροτήσουν ένα ομοιογενές και ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πιστός στη φιλοσοφία του, ο Α.Σ.Κ. στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε Καρδιτσιώτες αθλητές, δείχνοντας πίστη στις δυνατότητες του τοπικού αθλητισμού.

Την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με ευχές για υγεία και επιτυχίες.

Η συνέχεια της προετοιμασίας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ η ομάδα θα συμμετέχει σε τουρνουά φιλικών αγώνων, οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συναυλία με το Στέλιο Ρόκκο

Συναυλία με το γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο διοργανώνει την Παρασκευή 29 Αυγούστου στο Maison Live ο Α.Σ.Καρδίτσας. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με το πλούσιο ρεπερτόριό του, αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό της περιοχής μας. Για την προπώληση εισιτηρίων πληροφορίες στα τηλέφωνα 693 2904222 και 694 2018303».