Ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του με την Κυπαρισσία είναι ο νεαρός γκαρντ Βαγγέλης Λαμπίρης.

Ο Λαμπίρης είναι ένας αθλητής, ο οποίος βοήθησε πολύ την ομάδα της Κυπαρισσίας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και για αυτό το λόγο οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση του Λαμπίρη:

«Με χαρά ανακοινωνουμε την ανανέωση και παραμονή του καλαθοσφαιριστή Λαμπίρη Ευάγγελου στην ομάδα μας. Ο Βαγγέλης Λαμπίρης θ αγωνίζεται με την ομάδα μας στην Γ εθνική για τη σεζόν 2020-2021. Ο Λαμπίρης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα και συνέβαλε στην άνοδό της από την Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Γ εθνική κατηγορία».

Ο δεύτερος κατά σειρά που αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην άνοδο της ομάδας στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι ο δυναμικός σέντερ Δημήτρης Κυριακόπουλος. Η Κυπαρισσία με βάση τις εμφανίσεις του φέτος δεν θα μπορούσε να μην κάνει την προσπάθειά της να “κρατήσει” τον ψηλό της ομάδας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σύντομα στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση του Κυριακόπουλου:

«Η ΓΑΕΤ ΔΊΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΎΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Κυριακόπουλο Δημήτριο και θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας στην προσπάθεια της στην Γ εθνική κατηγορία».

Με “διπλό” ρόλο στην ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κυπαρισσία ο Θοδωρής Μπουσιούτας. Ο αθλητής της ομάδας ανανέωσε και επίσημα με την Κυπαρισσία για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, ωστόσο θα έχει ρόλο και στο προπονητικό team των ακαδημιών του συλλόγου.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση του Μπουσιούτα:

“Η ΓΑΕΤ ΔΊΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΎΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Μπουσιούτα Θεόδωρο και θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας στην προσπάθεια της στην Γ εθνική κατηγορία καθώς θα ανήκει από φέτος και στο προπονητικό team για τις ακαδημίες της ομάδας”

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις: