Το συγκρότημα του coach Ανδρέα Δρακόπουλου κινείται δυναμικά εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρει και πάλι το Κορωπί στη Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Ο σχεδιασμός μιας νεανικής ομάδας όπως αυτή που έχει σχεδιάσει ο coach Δρακόπουλος για το Κορωπί σίγουρα χρειάζεται και την προσθήκη μερικών έμπειρων αθλητών, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νεραούς αθλητές.

Για αυτό το λόγο μάλιστα το Κορωπί προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Μαρκομιχάλη για τη νέα χρονιά. Ο Μαρκομιχάλης είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με το Πικέρμι, η οποία συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών.

Ο πολύπειρος γκαρντ βέβαια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες όπως είναι το Λαύριο (Α2), η Πεντέλη, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, η Κερατέα, η Άμιλλα Περιστερίου, ο Κούρος Αναβύσσου, αλλά και το Λαγονήσι. Ένας αθλητής “οπλισμένος” με την πείρα των γηπέδων, που αναμένεται να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στο Κορωπί τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του προπονητή Ανδρέα Δρακόπουλου