Θετικός ήταν ο απολογισμός της ομάδας της Ζακύνθου στην φετινή Γ’ Εθνική, σύμφωνα με τη διοίκηση του συλλόγου. Στην ανακοίνωση που η ίδια εξέδωσε, ευχαρίστησε παίκτες και τεχνικό τιμ για την προσπάθεια που κατέβαλαν, μαζί με όσους στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια που μόλις ολοκληρώθηκε. Τέλος, οι Επτανήσιοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Έσπερο Πατρών και την Ένωση Ιλίου, για την άνοδό τους στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της Α.Γ.Ε.Ζ. με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ“ εθνικής κατηγορίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους προπονητές και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας για την συμμετοχή τους στην πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα αγωνιστική οργάνωση του τμήματος που οι οικονομικές και συγκοινωνιακές συνθήκες επέβαλαν.

Οι επιλογή όλου του αγωνιστικού και προπονητικού τιμ , έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οργανωθεί μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία από τον 1ο κιόλας γύρο είχε επιτύχει την παραμονή της ομάδας στην Γ” Εθνική και όπως αποδείχτηκε θα μπορούσε και να τερματίσει σε μια πρωταγωνιστική θέση ανόδου. Όπως και να έχει όμως η 6η θέση της γενικής κατάταξης είναι πολύ σημαντική και τιμητική για το σωματείο μας και τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά το σωματείο σε μια δύσκολη συγκυρία για την εποχή μας και για τον τόπο μας, ευχαριστούμε τους παλαίμαχους αθλητές μας που βρεθήκαν δίπλα στο Δ.Σ σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που καλέστηκε να πάρει το Δ.Σ για το σωματείο μας, ευχαριστούμε κάθε επώνυμο και ανώνυμο Ζακυνθινό που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Παναγούλας στο πλευρό της ομάδας μας για να την χειροκροτήσει και γιατί όχι , να την κρίνει καλοπροαίρετα.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τον ΕΣΠΕΡΟ Α.Ο.Π.Α. για την φανταστική αγωνιστική πορεία του την φετινή χρονιά και την άνοδο του στην Β’ εθνική κατηγορία καθώς επίσης την ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥ για την επάνοδο της στην Β’ Εθνική, είχαμε την χαρά και την τιμή να αγωνιστούμε σαν αντίπαλοί τους, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι.

Το ταξίδι μας για μια ακόμη χρονιά ήταν συναρπαστικό στη Γ” Εθνική, ευχόμαστε να βρεθούν και άλλοι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι ώστε να το επαναλαμβάνουμε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία , για το καλό του τόπου μας και του αθλητισμού».