Την ευγνωμοσύνη του για όσες στιγμές πέρασε μαζί με την ομάδα του Αγρινίου, εξέφρασε ο Γιάννης Διαμαντάκος. Ο νεαρός κόουτς, θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας καταστήσει εδώ και καιρό γνωστό, πως θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της δευτεραθλήτριας Ρουμανίας, Ροβινάρι. Παράλληλα, θέλησε να αναφερθεί και στην νέα πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά του.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Με αφορμή την έναρξη και επίσημα της συνεργασίας μου με τον σύλλογο C.S. Energia Rovinari Targu Jiu θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Κωνσταντινίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, καθώς και τη διοίκηση του συλλόγου. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί τόσο στο πρωτάθλημα Ρουμανίας όσο και στο Eurochallenge και πιστεύω πως διά της παρουσίας μου και της προσφοράς μου σαν μέλος του τεχνικού τιμ θα βοηθήσω ως προς την επίτευξη αυτών.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ατζέντη μου, Θάνο Κουκουράβα, για την επίτευξη της συμφωνίας με την καινούρια μου ομάδα. Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση του Α.Ο. Αγρινίου τόσο για την κατανόηση στην πρόταση που μου προέκυψε όσο για όλα αυτά που ζήσαμε και πετύχαμε μαζί τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Οι στιγμές που βιώσαμε, το φίλαθλο κοινό αλλά και η πόλη του Αγρινίου, πάντα θα αποτελούν σημείο αναφοράς για εμένα».