Έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο “διπλό”, αλλά το φόλοου του Καποτά στη λήξη του παιχνιδιού δεν επέτρεψε στον Μίλωνα να αποδράσει από το “Πυθαγόρειο” με το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό, πάντως, είναι το έλασσον που απασχολεί τους “πράσινους” από τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πολυκράτη, αφού τα όσα ακολούθησαν το τέλος του αγώνα έχουν κάνει άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο να αγανακτούν.

Κι αυτό γιατί η συμπεριφορά των φιλάθλων των γηπεδούχων και ο ξυλοδαρμός κάποιων παικτών δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Μίλωνα, η φιλοξενία του Πολυκράτη ήταν απαράδεκτη, κάτι που ισχύει και για την… ολιγωρία της αστυνομίας, η οποία άργησε χαρακτηριστικά να επέμβει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν τρεις παίκτες των Νεοσμυρνιωτών να οδηγηθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να τους γίνουν ράμματα αφού οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν παρέλειψαν να… πετάξουν πέτρα στα αποδυτήρια του Μίλωνα με αποτέλεσμα να σπάσουν τα παράθυρα και να τραυματιστούν αρκετοί παίκτες των “πρασίνων” από τα θραύσματα.

Οι άνθρωποι του Μίλωνα διατείνονται πως θα ακολουθήσει διαμαρτυρία προς κάθε αρμόδιο όργανο τόσο για τη διαιτησία όσο και για τα όσα συνέβησαν στο Πυθαγόρειο, ενώ είναι έξαλλοι με το γεγονός πως οι δύο διαιτητές της αναμέτρησης δεν κατέγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνος.

Ένας από τους παίκτες που τραυματίστηκαν περισσότερο από τη… δράση των γηπεδούχων ήταν ο Ηλίας Βουρλίτης, ο οποίος αποκόμισε ως ενθύμιο αρκετά καρούμπαλα και σκίσιμο στο πόδι από τα τζάμια που έσπασαν οι φίλαθλοι του Πολυκράτη μετά το τέλος του αγώνα.

“Υπήρχαν διαξιφισμοί σε όλο το παιχνίδι μεταξύ του Μέντζου και του κόουτς Θάνου. Όλοι στο γήπεδο έβριζαν εν χορό τον Κρασσόπουλο, που πέρσι έπαιζε εκεί. Κανένας μας δεν αντέδρασε στις προκλήσεις“, ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Ηλία Βουρλίτη στο basketblog.gr, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“Με τη λήξη του αγώνα έπεσαν δέκα άτομα πάνω στον Μέντζο, τον ποδοπατούσαν και τον κλότσαγαν με αποτέλεσμα να του ανοίξει το κεφάλι και να πάθει θλάση στα πλευρά. Επειδή έχουμε πολλά νεαρά παιδιά στην ομάδα που πάνε ακόμα σχολείο, οι πιο μεγάλοι προσπαθήσαμε να τα προστατεύσουμε γιατί είχαν τρομοκρατηθεί. Δεχτήκαμε επίθεση από πάρα πολλά άτομα, μπήκε όλη η κερκίδα μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να βαράνε τον Μέντζο, τον Αντωνόπουλο, τον Κρασσόπουλο, εμένα. Όλη την ομάδα!

Μας πέταγαν πράγματα. Δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μας πέταξαν πέτρες σπάζοντας το τζάμι με αποτέλεσμα να καρφωθεί ένα κομμάτι γυαλί στο πόδι μου. Δεχτήκαμε επίθεση αναίτια, πιστεύω πως ήταν προμελετημένο όλο αυτό που έγινε. Για να μην τα βάζουμε, όμως, όλα στο ίδιο καλάθι, υπήρχαν παίκτες του Πολυκράτη, όπως ο Ράλλης και ο Λαγουδάκης που προσπάθησαν να μας προστατεύσουν”.