Αναβρασμός στις τάξεις του Ιωνικού ΝΦ, καθώς οι παικτες εξέδωσαν ανακοινωση στην οποία ζητούν την καταβολή των συμφωνηθέντων τους. 

Αναλυτικά η αναοίνωση των παικτών:

 «Εμείς οι παίκτες του ιστορικού σωματείου του Ιωνικού ΝΦ,

καταγγέλουμε την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ και ιδίως τον κο Μαυραγάννη για τον εμπαιγμό στην καταβολή των συμφωνηθέντων προς εμάς.

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε τις τελευταίες μέρες για τις μεταγραφές του Ιωνικού ΝΦ για την ερχόμενη σεζόν, ενώ εμείς παραμένουμε απλήρωτοι αρκετό καιρό.

Όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις που τρέχουν ,κάποια παιδιά είναι από επαρχία και αυτα λεφτά τους είναι απαραίτητα για την διαβίωση τους.

Μετα την παραίτηση του κου Καρατζα για τα γνωστα κωμικα γεγονοτα που εκτυλιχθηκαν στον τελευταιο αγωνα κανονικης περιοδου με τους Αγιους Αναργυρους και παρολη την δυσφορια μας για τις κινησεις της διοικησης και την πίκρα που νιώσαμε για την ολη συμπεριφορά της και όντας απλήρωτοι αρκετούς μήνες ,δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα και μείναμε ενωμένοι ως μια γροθιά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της,και να βρίσκεται στον προθάλαμο της Γ Εθνικής.
Σαν σωστοί επαγγελματίες με μισθούς ερασιτεχνών όμως.

Οι υποσχέσεις ήταν πως τα οφειλόμενα θα εξοφληθούν αμεσα με την λήξη του πρωταθλήματος ,και ανταυτού βλέπουμε τον Ιωνικό να κάνει μεταγραφές με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ και να μεταθέτει την αποπληρωμη των υποχρεώσεων του προς εμάς για μετά τον Σεπτέμβριο(!!!!!!).

Μια δίοικηση παντελώς απούσα και ανύπαρκτη όχι μόνο να μην βοηθάει με ούτε ένα ευρώ στους σοβαρούς
τραυματισμούς των παικτών της ομάδας κατα την διάρκεια της χρονιάς(Χρηστος Κωστας Αντρεας Αρτουσενκο εκαναν χιαστους με ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ δικα τους ), ,αλλά να μην ενδιαφέρεται καν να μάθει για την αποθεραπεία των παιδιών με ένα τηλεφώνημα.

“ΔΕΝ” ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ…έτσι και αλλιως τα χρήματα μας τα θεωρούμε χαμενα..αυτη η ανακοίνωση βγαίνει για την προστασία άλλων συναδέλφων-συναθλητών μας για την υστεροφημία μας για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για να μην εμφανίζονται καποιοι ως “τζαμπα μαγκες”…
Γιατί όλο αυτο γίνεται κατ εξακολούθηση απο διάφορους τύπους που το παίζουν “πρόεδροι” »