Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου στον Μανδραϊκό, για την ένσταση που έκανε αναφορικά με την τέλεση του αγώνα, στον οποίο οι διαιτητές έκλεισαν τον φύλλο αγώνα, επειδή δεν παρουσιάστηκε ο ιατρός στον χρόνο που προβλεπόταν από τους κανονισμούς.

Αναλυτικά:

Καιρός για αυτοκριτική..

Σωστά δεν επέτρεψαν οι διαίτητες Σπυρόπουλος Α.-Σταθόπουλος την τέλεση του αγώνα Μανδραίκος- Απολλωνας Αρχαιάς Κορίνθου. Επραξαν άριστα.

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΟΚ, εφόσον δεν υπάρχει παρουσία ιατρού στον αγώνα, αυτός θα ματαιώνεται με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου και θα κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου βάσει του άρθρου 14 των Ειδικών Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Εθνικών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών. Ο ιατρός θα πρέπει να παρευρίσκεται κατά τη διάρκεια του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου (δίπλα στο τραπέζι της γραμματείας) και πρέπει να έχει δώσει την ιατρική του ταυτότητα στη γραμματεία, καθώς και τον αριθμό μητρώου του Ιατρικού Συλλόγου που ανήκει. Το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του ιατρού θα αναφέρεται υποχρεωτικά στο μπροστινό κάτω αριστερό μέρος του Φύλλου Αγώνος, όπου και θα υπογράφει. (Αυτό είναι το πλαισίο που να καθιστά υποχρεωτική την παρουσία γιατρών στους αγώνες)

Συμφωνούν απαντές οτι πέρα της αγάπης για το μπάσκετ προέχει η σωματική ακεραιότητα των καλαθοσφαιριστών που αγωνίζονται. Το γηπεδούχο Σωματείο ειναι υπευθυνο γιά την παρουσία ιατρού,η οποία ειναι και δεσμευτική γιά το γηπεδούχο Σωματείο.

Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε απόψε στη λογική. !! Καλύτερα να είσαι γραφικός και ”τρελός” και να προσφέρεις στην κοινωνία, φθείροντας τον εαυτό σου, παρά ατάραχος και αμέριμνος και να παραπονείσαι μετά ότι σου φταίει το …σύστημα, ο βροχερός καιρός η κακή σου μοίρα …γιατί ο ιατρός ειναί εδω ..ειναί εκεί…..!!

*(16.45 εως 17.50 δεν είχε παρουσιαστεί στο κλειστό)αποχώρηση αποστολής του Απόλλωνα.
*17.25 εκλεισε το φύλλο αγώνος

Πιο πολλά δε χρειάζονται. Απλώς, μία παράκληση προς όλους και όλες.
ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ.
Το μπάσκετ είναι όμορφο άθλημα. Αν ήταν σωστή η νοοτροπία σας και προσεκτική η προσέγγιση σας, δε θα είχαμε φθάσει εδώ.
Το ”έλα μωρέ…” αυτά φέρνει. Από την πλευρά μας η εκτίμηση κι ο σεβασμός μας στη διοργανώτρια αρχή και τα όργανα της παραμένει δεδομένη.