Τα προβλήματα τραυματισμών συσσωρεύονται τον τελευταίο καιρό στη Ζάκυνθο με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα βουνό, το οποίο καλείται να ξεπεράσει ο Γιώργος Σκροπολίθας. Κι αυτό γιατί ο έμπειρος τεχνικός πληροφορήθηκε πριν από λίγη ώρα πως δεν θα έχει, πλέον, στη διάθεσή του τον Νίκο Μυλωνά.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά στο προχθεσινό ντέρμπι με τον Πόλις Καλλιθέας με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη, να είναι… απογοητευτικά αφού έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Ο άτυχος παίκτης τίθεται, έτσι, εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν προσθέτοντας ακόμα ένα σοβαρό “πονοκέφαλο” στον κόουτς Γιώργο Σκροπολίθα, ο οποίος στην αρχή της προετοιμασίας είχε δει ακόμα έναν παίκτη του (Θανάσης Νικολόπουλος), να τραυματίζεται σοβαρά και να μένει δράσης.

Έτσι, η ήττα από τους “πράσινους”, και οι αιτίες της, είναι το έλασσον που απασχολεί τους ανθρώπους της Ζακύνθου αυτή τη στιγμή, αφού προέχει να ξεπεραστεί το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Μυλωνά