Η ανανέωση του Χρήστου Ζωιτσάκου ήταν μόνο η αρχή στους Σοφάδες. Σήμερα (28/7) η ομάδα του Σπύρου Παππά ανανέωσε το συμβόλαιο άλλων δύο σημαντικών αθλητών από τη σεζόν 2021-22, του Στέφανου Παπαϊωάννου και του Φίλιππου Μουταρέλου.

Με την παραμονή αυτών των τριών παικτών και την επικείμενη ανακοίνωση για τον πολύπειρο Νίκο Κακλαμάνο, οι Σοφάδες “χτίζουν” σιγά-σιγά το ρόστερ για την απαιτητική επόμενη χρονιά στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον οποίον αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Στέφανο Παπαϊωάννου.

Ο Παπαϊωάννου τα τελευταία χρόνια στηριζόμενος στα αθλητικά του προσόντα, τις μπασκετικές ικανότητες και στο πάθος για το παιχνίδι , έχει προσφέρει τα μέγιστα στις επιτυχίες του συλλόγου , πράγμα το οποίο αναμένεται να πράξει και τη χρονιά που έρχεται.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται».

——————————————————————————————————————————————————————————

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Φίλιππο Μουταρέλο

Ο νεαρός Καρδιτσιώτης μέλος της ομάδας τα τελευταία 4 επιτυχημένα χρόνια αναμένεται και φέτος να δώσει σημαντικές λύσεις στο συγκρότημα του Σπύρου Παππά, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται».