Κάτι άρχισε να κινείται στους Σοφάδες… Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε σήμερα (25/7) τη συμφωνία με τον Σπύρο Παππά, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και την επόμενη, αρκούντως απαιτητική χρονιά.

Τη σεζόν 2021-22 οι Σοφάδες τερμάτισαν στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και αυτή η πορεία τους άνοιξε την όρεξη για την επόμενη. Η ομάδα του Σπύρου Παππά αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 4ο όμιλο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με δύο παίκτες από τη Β’ Εθνική, που ενδεχομένως να αλλάξουν τις ισορροπίες

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Παππά.

Με γνώμονα την ήδη αναγνωρισμένη δουλειά του κόουτς Παππά, η επίτευξη της συμφωνίας μαζί του, αποτέλεσε για τον σύλλογο πρωταρχικό στόχο. Ο Σπύρος Παππάς έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές ανόδους της ομάδας καθώς και με την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου που ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται».