Η μεγάλη κίνηση που έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι Σοφάδες είναι δίχως άλλο η απόκτηση του Κώστα Παππά από τον Αίολο-Γόμφους. Παράλληλα, βέβαια, οι Θεσσαλοί φροντίζουν να κρατούν και ένα μέρος του περσινού κορμού τους.

Μετά λοιπόν τους Χρήστο Ζωιτσάκο, Θοδωρή ΔίκαροΣτέφανο Παπαϊωάννου και Φίλιππο Μουταρέλο, οι Σοφάδες ανακοίνωσαν σήμερα (5/8) την παραμονή ενός ακόμα παίκτη, του Αποστόλη Νικολάου.

Η ανακοίνωση των Σοφάδων:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Νικολάου Αποστόλη.

Ο καρδιτσιώτης αθλητής συμφώνησε με τους διοικούντες να επιστρέψει στα παρκέ έπειτα από την πανδημία και τις φοιτητικές του υποχρεώσεις.

Στην φετινή χρονιά, η εμπειρία του Αποστόλη από τις εθνικές κατηγορίες και η μπασκετική του ποιότητα αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, και με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται».