Με το πέρας του 2021, το συμβόλαιο του Στέλιου Καλεμτζάκη με τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων αναμένεται να φτάσει στο τέλος του, με τον 35χρονο σουτέρ ολκής να αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του -κάτι που ενδέχεται να γίνει λίαν συντόμως δεδομένης της τρομερής του εκκίνησης στη φετινή σεζόν, όπου φιγουράρει ως ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ και sharpshooters του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Μπορεί ο οργανισμός της Αθήνας να μην είχε καταφέρει να σπάσει το ρόδι σε κάποιο από τα πρώτα του 9 ματς στην κατηγορία (0-9), αλλά ο έμπειρος guard «δολοφονεί» κατά ριπάς σε αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, μετράει 109 πόντους στους 7 αγώνες όπου έχει εμφανιστεί -ήτοι 15 ανά βραδιά- ενώ την ίδια στιγμή έχει ευστοχήσει σε 22 τρίποντα μέχρι πρότινος, κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν η οποία αποδεικνύει πως η ηλικία για το κρασί και τον γεννημένο σουτέρ δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο!
Παράλληλα, γράφει δύο 20άρες αλλά και 6 ολόκληρα ματς με τουλάχιστον 10 πόντους -σε ένα σερί παιχνιδιών όπου μετράει 18 τρίποντα (3 ανά βραδιά), όντας εξαιρετικά… δολοφονικός στην καλή του ημέρα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως κατά το παρελθόν είχε λαμπρή παρουσία τόσο στη Γ‘ όσο και στη Β’ Εθνική, όπου είχε εξαιρετική συγκομιδή στους Χαλκίδα, Άρη Θήβας, Ακράτα, Ίκαρο Καλλιθέας, Ερμή Αγιάς, Μανδραικό και Ιωνικό Λαμίας -που αποτέλεσε το τελευταίο σκαλοπάτι του πριν την υπογραφή του με την αρμάδα των Αγίων Θεοδώρων.