Την προετοιμασία του ξεκινάει σήμερα (25/8) το Αγρίνιο, το οποίο θα συμμετέχει στον Βόρειο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας ως στόχο να πραγματοποιήσει όσο το δυνατό μια καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας όπως ειναι ηδη γνωστό θα αγωνίζεται στο 1ο Όμιλο του Βορρά.

Οι φιλοδοξίες μας για φέτος είναι πολλές. Είμαστε βέβαιοι ότι κατα τη διάκρεια της προετοιμασίας θα μπουν όλες οι βάσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη, με καλή φυσική καταστάση και με διάθεση να παίξει ελκυστικό μπάσκετ. Τη προσεχή σεζόν θέλουμε να βαλουμε ένα ακόμη λιθαράκι για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ενασχόληση με αυτό απο πολλά νεα παιδιά.

Η φετινή χρονιά έχει μια ιδιαιτερότητα. Στον όμιλό μας θα βρίσκονται ως συνοδοιπόροι δυο ακόμη ομάδες του Νομού μας, ο Αίολος Αστακού και ο ΑΟ Βόνιτσας.

Η συνύπαρξη των τριών αυτών ομάδων αποτελεί απο μόνη της διαφήμιση για τα μπασκετικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέλουμε φέτος τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων της καλαθοσφαίρισης. Το κλειστό πρέπει σε κάθε εντός εδρας αγωνα να είναι πραγματική έδρα και να δίνει ώθηση στην ομάδας μας, κινούμενοι ΌΛΟΙ μας πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια.

Τα εισητήρια διαρκείας κυκλοφόρησαν και η κίνησή τους εντείνεται.

Ελάτε κοντά μας….ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας..να γίνουμε ο 6ος παίκτης……

Μια ομάδα – Ένας παλμός – ΑΟ Αγρινίου»