Μπορεί το έργο της απόκτησης του Φοίβου Γυμνόπουλου να δυσκολεύει (“Εμπόδια για Γυμνόπουλο“), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διοίκηση του Αριστοτέλη Φλώρινας μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Αντίθετα, συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει να αγωνίζεται στα παρκέ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως οι “μπλε” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Ιωακείμ Μαυρίδη, ο οποίος την περσινή αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ηρακλή Κοζάνης. Ο δυναμικός φόργουορντ έρχεται να προσθέσει δύναμη και αθλητικά προσόντα στη φροντ λάιν των νεοφώτιστων, όπως επίσης και εμπειρία καθώς κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ηρακλείου, Σιάτιστων, Πιερικού Αρχέλαου, Δόξα Λευκάδας, Δειλινού, ενώ έχει αγωνιστεί για μία τριετία στην Ισπανία.

Μετά και από αυτή τη μεταγραφή, οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν εν πολλοίς τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Και λέμε “εν πολλοίς” καθώς υπάρχει η πιθανότητα (μικρή) να γίνει ακόμα μία κίνηση για την ενίσχυση στη θέση των γκαρντ, εφόσον προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση (Γυμνόπουλος ή άλλος).