Παίκτης της Α.Ε. Κομοτηνής είναι και επίσημα ο Μιχάλης Σταματέλος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Στην προσπάθειά τους να σταθούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αμέσως μετά τον υποβιβασμό από το Βορρά της Β’ Εθνικής, οι Θρακιώτες ενισχύονται με τον 21χρονο γκαρντ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής! Μου αρέσει το κλίμα της ομάδας και τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας και ιδιαίτερα τον κ. Ζάντζα! Είμαι αισιόδοξος πως με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους», είπε ο ίδιος ο παίκτης, ενώ η ανακοίνωση είναι η εξής παρακάτω:

«Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μιχάλη Σταματέλο (guard, 1,85μ., 1994), ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας για τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του ΓΑΣ Κομοτηνή για την άριστη συνεργασία και συνεννόηση».