Την απόκτηση του Στέλιου Τελούδη ανακοίνωσε η Α.Ε. Κομοτηνής, συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ιστορικές ομάδες, σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όμως, αποφάσισε να συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο, προσφέροντας πολύτιμη βοήθει στην Κομοτηνή.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής! Είχα σκοπό να κρεμάσω τα παπούτσια μου, αλλά μου άρεσε το κλίμα της ομάδας και ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα, όπως και ο καινούριος έφορος του τμήματος Πενίδης Νίκος», δήλωσ ο 33χρονος φόργουορντ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Στέλιο Τελούδη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του power forward και βλέπει τον κόσμο από τα 2,02μ., γεννημένο το 1982, με εμπειρίες από μεγάλες κατηγορίες Α1, Α2 και Β Εθνική σε σπουδαίους συλλόγους όπως οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Νήαρ Ήστ, Παπάγου και Σπόρτιγκ. Ο Στέλιος, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη κίνηση της ομάδας μας για τη φετινή μεταγραφική περίοδο, θα προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στο νεανικό και φιλόδοξο σύνολο του κόουτς Φώτη Ζάντζα».