Εξελίξεις λαμβάνουν χώρα την τελευταία ώρα στο πρωτάθλημα τους 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την αποχώρηση του Αίολου Αστακού να φέρνει αλλαγές.

Την θέση της ομάδας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α2 αναμένεται να λάβει η ΓΕ Αγρινίου, με την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας να έχει μία ακόμα ομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα.

Πλέον η τελευταία… “τρύπα” που μένει να καλυφθεί είναι αυτή του Πιερικού, με τη Νικόπολη να έχει τρέξει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΕ Αγρινίου:

«Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ.Ε.Α. αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η πρόταση της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για άνοδο της ομάδας από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στην Γ΄ Εθνική όπου προέκυψε η ανάγκη πλήρωσης μιας θέσης που έμεινε κενή.

Η απόφαση ελήφθη έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που θα προκύψουν καθώς η προετοιμασία της ομάδας έγινε με γνώμονα τη συμμετοχή σε κατώτερη κατηγορία. Ελήφθη ωστόσο με την πεποίθηση πως θα συμβάλλει στην άνοδο του αγρινιώτικου μπάσκετ.

Η Γ.Ε.Α. εκφράζει τις ευχαριστίες στην Ε.Ο.Κ. και απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου για τη στήριξή του», αναφέρει η ανακοίνωση.