Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος αποτελεί έναν αθλητή “σύμβολο” στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρεθεί στο ρόστερ του Α.Ο. Μυκόνου και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί μάλιστα στις “τάξεις” των εξής ομάδων: Γ.Σ. Λάρισας, Ολύμπια Λάρισας, Αιγάλεω, ΑΕΛ, Καβάλα, Ηρακλής, Ρέθυμνο, Τρίκαλα και Ψυχικό.

Μάλιστα, αποτέλεσε ένα από τα βασικά “γρανάζια” των “Κυανόλευκων” στην επάνοδό τους για τα “σαλόνια” της Basket League τη σεζόν 2018/19 από το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Πλέον, σε συνδυασμό με τους εξίσου πολύπειρους και αναγνωρισμένους αθλητές όπως είναι ο Άγγελος Τσάμης, ο Πάρης Μάρτζος, ο Κώστας Εζόμο, ή και ο Θωμάς Αμπάρας, θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την Μύκονο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει σε αυτό.

Δείτε την ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου:

«Η ομάδα του νησιού ενισχύεται με τέτοιους σπουδαίους παίκτες
εν´όψει της Γ´Εθνικής Kατηγορίας, που λίγους μήνες πριν δεν θα τολμούσε κάνεις να το φανταστεί.

Το όνομα της μπασκετικής Μυκόνου έχει μπει ήδη στον χάρτη της χώρας και μετά τον μοναδικό Άγγελος Τσάμης, και τους πρωτοκλασάτους Πάρη Μάρτζο, Κώστα Εζόμο και Θωμά Αμπάρα.

Σήμερα (28/08) , είναι λίγο να περιγράψουμε την χαρά που έχουμε για το πολυπόθητο ΝΑΙ του «Τσαλό»
ή αλλιώς Βασίλη Αγγελακόπουλου .

Ο Βασίλης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΣ Λάρισας, όπου και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το 1997. Έκτοτε αγωνίστηκε, από το 2001 ως το 2004 στην Ολύμπια Λάρισας, το 2004 ως το 2006 πάλι στον ΓΣΛ, τη σεζόν 2006-2007 στο Αιγάλεω, μετά στην ΑΕΛ, στην Καβάλα, στην Ολύμπια Λάρισας, ενώ το 2010-2011 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ηρακλή. Συνέχισε στο Ρέθυμνο, στα Τρίκαλα, πάλι στην Καβάλα, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α1, συνέχισε στο Ν.Ψυχικό και το 2016 επέστρεψε στο Ιβανώφειο μέχρι και το 2019 με τον οποιο κερδισανε την ανοδο στην Α1.

«Τσαλό» με το καλό στο όμορφο νησί για μια σπουδαία μπασκετική χρονιά.#mykonosbc».

 Δείτε τη δημοσίευση του σωματείου: