Φιλικό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (31/10) μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Χαλκηδόνας στην Καλαμαριά. Η αναμέτρηση είχε προπονητικό χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ.

Ο Απόλλων, ο οποίος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/11, 18.00) τον Αστέρα Σίνδου και ο προπονητής του, Δημήτρης Καραμιχάλης ,μπόρεσε κόντρα στην Χαλκηδόνα, ομάδα Β’ κατηγορίας, να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Την ομάδα της Χαλκηδόνας αντιμετώπισε την Τετάρτη (31/10) σε εντός έδρας φιλικό παιχνίδι ο Απόλλων Καλαμαριάς. Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ. Απέναντι στη Χαλκηδόνα η οποία αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καραμιχάλης τέσταρε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας λίγες μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του εκτός έδρας παιχνιδιού (4/11, 18.00) κόντρα στον Αστέρα Σίνδου. H προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη (1/11) με μια προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, στο ΔΑΚ Καλαμαριάς».