Παίκτης του Άρη Νικαίας και επίσημα είναι ο Αλέξανδρος Καρυπίδης μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας σήμερα (4/7).

Ο 26χρονος φόργουορντ που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Μανδραϊκού, είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του Άρη Νικαίας και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση η οποία ήρθε ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή. Ο Καρυπίδης θα ενισχύσει την ομάδα της Νίκαιας στην γραμμή των ψηλών την επόμενη χρονιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένας ακόμη σημαντικός κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα του ρόστερ της ομάδας μας και αυτός είναι ο Αλέξανδρος Καρυπίδης. Ο γεννημένος το 1990 και με ύψος 1,93μ. forward θα αποτελέσει ένα σπουδαίο «συν» στο ήδη ενισχυμένο δυναμικό του Άρη Νίκαιας, η διοίκηση του οποίου με τις κινήσεις της δείχνει ότι τα σχέδιά της βλέπουν μακριά και σίγουρα οι στόχοι είναι πλέον διαφορετικοί από την απλή παραμονή στην κατηγορία. Ο έμπειρος forward την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μανδραϊκού, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Εθνικού».