Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Κάτανος, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής (8/7).

Έτσι, μετά από μια σειρά παρουσιών στον Ηρακλή Κοζάνης, στο Ανατόλια, στο Στρατώνι και στην ΑΕΤ Τούμπας, ο 22χρονος άσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα μιας εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Σωκράτη Κάτανο.

Ο γεννημένος στις 1/4/2000 με καταγωγή από την Κοζάνη μετά από μία δύσκολη χρονιά και τον τραυματισμό που είχε ,επιστρέφει πλέον απόλυτα γερός και δυνατός να προσφέρει τις υπηρεσίες του από την νευραλγική θέση τoy point guard . Είχε δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του σε ένα και μοναδικό αγώνα με τον Αρίων Ξάνθης με την εκπληκτική εμφάνιση του στην οποία όμως και στάθηκε άτυχος και υποτροπή στο εγχειρισμένο γόνατο Έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στον Ηρακλή Κοζάνης ,στο Ανατόλια στο Στρατώνι και στην ΑΕΤ Τούμπας .

Σωκράτη σε καλοσωρίζουμε και ευχόμαστε όλα να είναι μια κακιά ανάμνηση και με υγεία να έχεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».