Την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνής θα φοράει στη νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης. Ο Θεσσαλονικός γκαρντ τα βρήκε με την ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον σύλλογο. Ο Μαστροδημήτρης θα μπορέσει στην πόλη να παίξει μπάσκετ, αλλά και να κάνει τις σπουδές του, καθώς θα είναι φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Μαστροδημήτρης ανδρώθηκε μπασκετικά στον Ηρακλή Σταυρού και στην συνέχεια πέρασε από τις… μικρές ομάδες του Αρη και του Ηρακλή, ενώ  πέρσι έπαιξε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Πτολεμαΐδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέα μεταγραφή για το σύλλογό μας ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης. Το νέο μας απόκτημα είναι να έρθει για σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα στην Κομοτηνή και θα βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αριστοτέλη Σταυρού, από όπου μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έπαιξε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ένα χρόνο στον Ηρακλή στο εφηβικό και U20, καθώς προπονούταν συγχρόνως και με το αντρικό όπου είχε συμμετοχές και στην Α2. Πέρσι έπαιξε με την ομάδα της Πτολεμαΐδας στη Γ’ Εθνική. Με συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής, έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το Ελληνικό Κολέγιο. Ο Αλέξανδρος έχει ύψος 1,99μ. και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard. Καλώς ήρθες Αλέξανδρε στην ομάδα και καλή χρονιά με υγεία».