Μετά την παραμονή του στην κατηγορία την περασμένη σεζόν, ο Ηρόδοτος θα επιχειρήσει μία ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στη Γ’ Εθνική. Η κρητική ομάδα, ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοδουλάκη, με τον 29χρονο γκαρντ να φεύγει από το Δειλινό, για να προσφέρει με την εμπειρία του στο σύνολο του Μανόλη Δημητριάδη.

Τη μετακίνησή του στον Ηρόδοτο, κατέστησε γνωστή ο ίδιος με σχετική δημοσίευσή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Δειλινού και τους παράγοντες που απαρτίζουν το team αυτό: Σωτήρης Καταρτζόγλου, Ντίνος Παγωμένος, Δημήτρης Βογιάκης Γιώργος Χιωτάκης και τα υπόλοιπα μέλη για τα 4 αυτά χρόνια που βρισκόμουνα στην ομάδα αυτή.
 
Αισθάνομαι μονό υπερηφάνεια μετά από πολλές χαρές και λύπες που περάσαμε.
 
Γνώρισα καλούς συμπαίκτες και καλούς παράγοντες ήρθε η ώρα όμως για έμενα να αποχωρήσω από το σύλλογο αυτό και να προχωρήσω για δικούς μου προσωπικούς λόγους και στόχους.Μπασκετικα ήταν τα καλύτερα μου χρόνια στην ομάδα του Δειλινού.
 
Δύσκολη απόφαση για έμενα γιατί δεν ήταν άπλα μια ομάδα αλλά μια οικογένεια.Θα σας στηρίζω πάντα ακόμη και αν δεν είμαι στο σύλλογο αυτό.
 
Και πάλι ευχαριστώ».