Ο Ικαρος Νέας Σμύρνης “δυνάμωσε” ακόμα περισσότερο την περιφέρειά του. Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν εδώ και καιρό στο στόχαστρό τους τον Ηλία Κυριακόπουλο. Κάθισαν μαζί του στο ίδιο τραπέζι, συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ικαρο και θα φοράει την φανέλα της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος ύψους 1.89μ. γκαρντ διδάχτηκε μικρός τα μυστικά του μπάσκετ στις Ακαδημίες του Αμύντα. Στην συνέχεια… ξενιτεύτηκε στις ΗΠΑ και φοίτησε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Lewis and Clarck Gollege. Επέστρεψε στην Ελλάδα και φόρεσε τις φανέλες του Πανναξιακού και της Α.Ε Σαντορίνης. Η διοίκηση του Ικάρου τον υποδέχθηκε με την ευχή για υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ικάρου Νέας Σμύρνης για τη απόκτηση του Ηλία Κυριακόπουλου:

“Ο Α.Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Κυριακόπουλου 25 ετών (1.89) .Ο Ηλίας θα καλύψει μία θέση στα γκάρντ έχει εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική κατηγορία με τις ομάδες του Πανναξιακού και της Α.Ε Σαντορίνης,επίσης ήταν μέλος του Lewis&Clarck Gollege στις Η.Π.Α ενώ στο εφηβικό υπήρξε αθλητής του Αμύντα.To Δ.Σ εύχεται στον Ηλία υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων.
Εκ του Δ.Σ.”