Τη φανέλα του Λεύκιππου Ξάνθης θα φοράει στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική ο Μιχάλης Σταματέλος. Ο 24χρονος πλέι μέικερ που αγωνίστηκε φέτος με την Δόξα Λευκάδας στην Α2, τα βρήκε με τον σύλλογο της Ξάνθης και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Σταματέλος παρά το ότι είναι μόλις 24 ετών έχει σημαντική θητεία σε όλες τις «μικρές κατηγορίες», καθώς πέρα από την Δόξα Λευκάδας, έχει παίξει και στην ΑΕ Κομοτηνής, αλλά και στον ΓΑΣ Κομοτηνής. Φέτος είχε πολύ μικρή συμμετοχή στην Δόξα και αγωνίστηκε μόλις σε 4 ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου για την απόκτηση του Μιχάλη Σταματέλου:

«Ο ΑΟ Λεύκιππος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Σταματέλο.

Ο Μιχάλης Σταματέλος γεννήθηκε το 1994 στην Λευκάδα, είναι 24 χρονών και αγωνίζεται ως play-maker. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία φορώντας την φανέλα της Δόξας Λευκάδας.

Είναι πολύ γνωστός στον coach κ. Σωτήρη Κοκκινόπουλο αλλά και στους Θρακιώτες φιλάθλους του μπάσκετ αφού κατά την διάρκεια των σπουδών στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αγωνίστηκε σε ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής σε Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Το καλάθι… αλά Στεφ Κάρι

Ο Μιχάλης Σταματέλος την περίοδο που έπαιζε στην ΑΕ Κομοτηνής είχε πετύχει ένα απίστευτο καλάθι που θύμισε Στεφ Κάρι σε ένα ματς με το Πειραματικό. Ο παίκτης πήρε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο… μπουμπούνισε το σουτ και βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα κατέληξε στο καλάθι.