Στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης του προχώρησε ο Λοκρός Αταλάντης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο σέντερ, Ντένις Ντέντα, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ντένις Ντέντα»

Μέλος της οικογένειας του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ είναι από σήμερα ο Ντένις Ντέντα! Ο ύψους 2,06μ. σέντερ υπέγραψε στα γραφεία του συλλόγου μας το μονοετές συμφωνητικό συνεργασίας, με τον Λουκά Ζαρονικόλα να βάζει ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας για τη νέα χρονιά… Ο 26χρονος σέντερ (γεννημένος στις 08/05/1990) ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας.

Ο Ντέντα ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανελλήνιο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Διαγόρας Ρόδου, Χαλκίδα, Δούκα, Αγίους Θεοδώρους Ρόδου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πανελευσινιακό στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Επίσης ο νέος παίχτης της ομάδας μας χρίστηκε φέτος και διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας  με την οποία και συμμετείχε στο τουρνουά των προκριματικών της FIBA  για το Eurobasket 2017.

Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και μπασκετικές επιτυχίες με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.