Ο Μίλωνας συνεχίζει ακάθεκτος την μεταγραφική του επέλαση. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πρόσθεσε στο… οπλοστάσιό της άλλον έναν εξαιρετικό παίκτη, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Δημήτρη Μπένου.

Ο 35χρονος σέντερ ξέρει τα κατατόπια στην ομάδα. Ο Μπένος έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας, καθώς ήταν στον Μίλωνα την σεζόν 2010-11.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, έψαχνε έναν ικανότατο σέντερ για την φροντ λάιν του. Ο πολύπειρος παίκτης ήταν ελεύθερος από το Παγκράτι και φυσικά η διοίκηση του Μίλωνα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκλεισε τον Μπένο.

Ο 35χρονος σέντερ, που έχει μια μεγάλη και σημαντική διαδρομή στα γήπεδα του μπάσκετ, ήταν τα δυο τελευταία χρόνια στο Παγκράτι.

Ο Μπένος έχει περάσει από πολλές ομάδες όπως οι Πανελευσινιακός, Λαύριο, Παγκράτι, ΑΓΕ Χαλκίδας, Αιγάλεω, ΕΦΑΟΖ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα για την απόκτηση του Δημήτρη Μπένου:

Ο Μίλωνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπένο.

Ο Δημήτρης Μπένος ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν μέλος της ομάδας του Μίλωνα, αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά με την ομάδα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου, ενώ έχει σημαντική εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.

Έχει αγωνισθεί σε Πανελευσινιακό, Λαύριο, Παγκράτι, ΑΓΕ Χαλκίδας, Αιγάλεω, ενώ στην παρουσία του στο Λαύριο κέρδισε την άνοδο στην Α1.

Δημήτρη καλωσόρισες στον Μίλωνα.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΟΥ