Στο πλευρό των Μύρωνα Παπαδάκη και Ανδρέα Μαραγκάκη στον πάγκο της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου αναμένεται να βρεθεί τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Μανώλης Δράγαζης, ο οποίος πήρε… προαγωγή φέτος από το τιμόνο των νεότερων ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου.

Πλέον, ο νεαρός τεχνικός θα συνεχίσει να είναι ο άμεσος προπονητής των παιδικών τμημάτων των Κρητικών αλλά θα αποκτήσει και τρανή εμπειρία στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών και δη του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου θα βρεθεί η ομάδα του για πρώτη φορά στην ιστορία της φέτος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου σας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Δράγαζη.

Ο Μανώλης έχει προσφέρει για 4 συνεχόμενα χρόνια τα μέγιστα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας αλλά ακόμα περισσότερα ως προπονητής των ακαδημιών μας. Την επόμενη χρόνια εκτός από προπονητής στους μικρούς μας φίλους θα βρεθεί στο πλάι του Μύρων Παπαδάκη και Ανδρέα Μαραγκάκη στον πάγκο του ανδρικού μας τμήματος και στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μάνο για την πολύτιμη συνεισφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του πόστο».