Ο Κύρκος Σουλινάρης αποτελεί το νέο και ηχηρό μεταγραφικό “μπαμ” της ομάδας του Παπάδου Γέρας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα.

Ο Σουλινάρης είναι 28 ετών, έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Μίλωνα, από όπου ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα, στην Τερψιθέα, αλλά και στον ΒΑΟΛ Χίου.

Είναι ένας αθλητικός φόργουορντ με έφεση στον τομέα των ριμπάουντ, αλλά και ένας εξαιρετικός αμυντικός. Τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Νεοσμυρνιώτες στη Γ’ Εθνική κατηγορία και μετά τις προσθήκες των Γιώργου ΚαμινέλληΑλέξανδρου Ύμερι και Μάρκου Ψημίτηο Σουλινάρης αναμένεται να “γεμίσει” τη ρακέτα και όχι μόνο του Παπάδου Γέρας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση του Παπάδου Γέρας:

“Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Κύρκου Σουλινάρη. Πρόκειται για 28χρονο forward με ύψος 1.91μ. και αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα εκτός Νησιού μετά τον Αλέξανδρο Ύμερι. 

Ο Σουλινάρης τα περισσότερα χρόνια της μπασκετικής του καριέρας τα πέρασε στον Μίλωνα, με εξαίρεση δύο φορές όπου έχει φορέσει, τις φανέλες της Τερψιθέας ως δανεικός από τον Μίλωνα και του γειτονικού ΒΑΟΛ Χίου τη σεζόν 2018-19. Ο εν λόγο αθλητής γνωρίζει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Welcome Κύρκο! #papadosgeras #papadosgerasfamily #newseason #thirdnational #transfers #welcomekyrko

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020