Ο Τήρωνας Αγίων Θεοδώρων μετά την απόκτηση του Πάρι Λιαδή, προχώρησε στην έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δανίκα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ρακέτα του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και τη Γ’ Εθνική αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δανίκας είναι ένας ψηλός (ύψους 2,04) που εντυπωσίασε φέτος με την προσφορά του στον ΚΑΟ Κορίνθου και τη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου κατάφερε να πανηγυρίσει και την άνοδο, είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων.

Είναι ένας δυναμικός ψηλός με έφεση στο ριμπάουντ και γνωρίζει πολύ καλά πώς να εκμεταλλεύεται τα αθλητικά του προσόντα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις εξής ομάδες: Ποσειδώνας Λουτρακίου, Ελευθερούπολη Καβάλας και Αγία Βαρβάρα Καβάλας.

Δείτε την ανακοίνωση του Τήρωνα:

«Ο Α.Σ ΤΗΡΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΙΚΑ ο οποίος θα φορά την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 την φανέλα της ομάδας μας.
~ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ~

Ευχαριστούμε την ομάδα ΚΑΟ Κορίνθου για την άψογη συνεργασία & ευχόμαστε καλή επιτυχία για την καινούργια αθλητική χρονιά». 

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

“Ο Α.Σ ΤΗΡΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΙΚΑ ο οποίος θα φορά την…

Δημοσιεύτηκε από Α.Σ. ΤΗΡΩΝ Αγίων Θεοδώρων στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020