Ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου Νίκος Χρυσόγελος θα έχει στο “πλάι” του τη νέα αγωνιστική χρονιά τον coach Κώστα Αναγνώστου μετά και από την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Το προπονητικό δίδυμο αναμένεται να “οδηγήσει” την ομάδα από το Μαρούσι στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας, καθώς και οι δύο προπονητές διαθέτουν αρκετές παραστάσεις από αυτά τα πρωταθλήματα.  

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο coach Αναγνώστο στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Αμαρουσίου (nikiamarousiou.gr):

«Η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για εμένα, υπό την έννοια ότι επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον. Παράλληλα, η κουλτούρα του σωματείου ταιριάζει με τη δική μου φιλοσοφία καθώς πέρα από την ανάπτυξη και τη βελτίωση των αθλητών, συνδυάζει τον επαγγελματισμό με τις ανθρώπινες αξίες. Σε ό,τι αφορά την εφετινή χρονιά, περιμένω να δώσουμε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην κατηγορία με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όλα τα τμήματα, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση».

«Η χρονιά θα είναι ιδιαίτερη, λόγω της κατάστασης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες. Αισιοδοξώ ότι θα αποτελέσει απαρχή ώστε η Νίκη Αμαρουσίου να εδραιωθεί στις εθνικές κατηγορίες, κάτι το οποίο θεωρώ ότι της αρμόζει. Η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία που έχει τις δικές της δυσκολίες ωστόσο νομίζω πως το σταφ και οι παίκτες έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

«Ανέκαθεν η Νίκη προήγαγε το ταλέντο και προσπαθούσε να εντάξει τα νέα παιδιά στον κορμό της ανδρικής ομάδας ώστε να μπουν σιγά – σιγά και να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων. Ο κόουτς Χρυσόγελος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο και στο παρελθόν έχει δουλέψει με τα τμήματα υποδομής. Είναι ο ιδανικός για να μπορέσει να εντάξει ένα νέο παιδί στην ομάδα, δίνοντάς του τον απαραίτητο χρόνο και με τον σωστό τρόπο, προκειμένου να χτίσει αυτοπεποίθηση».

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

“Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Κώστα Αναγνώστου ως assistant coach στο προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ που έχει μπροστά της την πρόκληση της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Κώστας Αναγνώστου θα πλαισιώσει τον head coach Νίκο Χρυσόγελο στο σταφ της Νίκης Αμαρουσίου που επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από δυο χρόνια στην Α’ ΕΣΚΑ. Έτσι, οι δυο προπονητές θα βρεθούν ξανά μαζί στον πάγκο της πρώτης ομάδας έπειτα από τη σεζόν 2016/17″.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

‼️Ο κόουτς Κώστας Αναγνώστου επιστρέφει στο προπονητικό τιμ της Νίκης Αμαρουσίου ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου…

Δημοσιεύτηκε από ΑΣ ΝΙΚΗ Αμαρουσιου στις Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020