Η αποχώρηση του Γιάννη Καλαμπόκη για την Κίνα, όπου θα δουλέψει σαν ασίσταντ κόουτς στην κινέζικη Zhejiang Lions δίπλα στον Γιάννη Μπουρούση, φέρνει… αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς ο Κώστας Παπαμάρκος ετοιμάζεται να βρεθεί από το Μπραχάμι στο κλειστό της οδού Κένεντι για λογαριασμό του Περιστερίου, κι ως εκ τούτου η θέση του προπονητή στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου “χηρεύει”! Ποιος θα είναι ο διάδοχός του;

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι πλέον αναγκασμένοι να βγουν δυναμικά στην αγορά, εξετάζοντας όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά. Σύμφωνα, λοιπόν, με αξιόπιστες πληροφορίες του Basketblog, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Φώτη Καρακώστα. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει σημαντική διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες, αποχώρησε πρόσφατα από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, όπου βρέθηκε για μισή σεζόν και πλέον είναι ελεύθερος.

Οι διοικούντες τον Κρόνο έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί του και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Οι συζητήσεις θα κορυφωθούν και υπάρχει αμοιβαία διάθεση να κλείσει η συμφωνία. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Αγίου Δημητρίου είναι δεύτερη επιλαχούσα για άνοδο από τη Γ’ Εθνική Νότου μετά την Πεντέλη και περιμένει με αγωνία της ανακατατάξεις στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες.