Ο Βασίλης Τσολάκης θα κάθεται στην άκρη του πάγκου του Πολύγυρου στη νέα σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο προπονητή και έτσι ανακοίνωσε χθες ότι ο Βασίλης Τσολάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ο Τσολάκης ήταν τα τελευταία δυο χρόνια ήταν ο προπονητής του Ζέφυρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Πολυγύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Βασίλη Τσολάκη, ο οποίος αναλαμβάνει το Ανδρικό Τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής στο Ζέφυρο Θεσσαλονίκης στη Γ΄ Εθνική. Βοηθός του θα είναι ο κ. Χάρης Βουλκίδης. Τους καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Ο Τσολάκης θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Στέλιο Χαλκιά, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε μια εξαιρετική πορεία φέτος στην Γ’ Εθνική. Ο Πολύγυρος τερμάτισε στην 3η θέση με 44 βαθμούς (18 νίκες – 8 ήττες). Δεν πήρε την άνοδο και πήγε στους αγώνες μπαράζ, που θα έκριναν ποιες ομάδες θα έχουν προτεραιότητα για την άνοδο σε περίπτωση που κάποιες ομάδες από την Β΄ Εθνική ή εκείνες που ανέβηκαν από τη Γ’ στη Β’ θα δήλωναν ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Στα μπαράζ έχασε όμως, από την Νίκη Βόλου και έτσι θα παίζει στην Γ’ Εθνική και στη νέα σεζόν ό,τι κι αν γίνει.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν μετά το τέλος της σεζόν, αλλά δεν τα βρήκαν και έτσι στις 8 Ιουνίου ο Πολύγυρος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Χαλκιά.