Ο Παναγιώτης Ζωντός φαίνεται πως πήρε το χρίσμα της διοίκησης του Αιγάλεω και θα είναι ο νέος προπονητής του «Σίτι» στη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι της ομάδας έψαχναν εδώ και καιρό τον κατάλληλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και δείχνουν να τον βρήκαν στο πρόσωπο του 53χρονου πολύπειρου προπονητή.

Ο Παναγιώτης Ζωντός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος μπάσκετ Α’ Κατηγορίας.

Ως παίκτης πέρασε από πολλές ομάδες (Αργοναύτης Καλαμαριάς, ΠΑΟ Διοικητηρίου, ΜΕΝΤ, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Νήαρ Ηστ, Δούκας, ΟΦΗ, στο Μακεδονικός), ενώ έχει αναδειχθεί 2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων.

Ως προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους του Μίλωνα, της γυναικείας ομάδας του Παναθηναικού, του Πανελευσινιακό (Β΄ Εθνική ), του Μακεδονικού (τον καθοδήγησε στην Α1 και στην Ευρώπη στο ULEBCUP), του Παλαιού Φαλήρου (Α2), του Αλίμου (Α2), του Εσπερου Καλλιθέας (Γ’ Εθνική), του Ερμή Λαγκαδά (Β΄ Εθνική), του Κεραυνού Αιγίου (Β’ Εθνική ), του Αγίου Θωμά (Γ’ Εθνική), του Πόλις Καλλιθέας (Γ’ Εθνική ), του Πολυκράτη Σάμου (Γ’ Εθνική), της Α.Ε.Λιβαδειάς (Γ’ Εθνική), του Χαρίλαου Τρικούπη (Γ’ Εθνική). Στην συνέχεια ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ακράτα και μετά πέρασε στον πάγκο της ομάδας, αλλά τον περασμένο Νοέμβριο έφυγε από τον σύλλογο και μετακόμισε στον πάγκο του Τυφώνα (Α’ ΕΣΚΑ).