Δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή η θέση του προπονητή των Τιτάνων Παλαμά. Η ομάδα ανακοίνωσε χθες (2/7) την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Αποστόλη Τριανταφύλλου. Στο τέλος της ανακοίνωσή της, όμως τόνιζε ότι  στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελιξεις. Και υπήρξαν. Όχι στα επόμενα, αλλά στο επόμενο. Πριν περάσουν καν 24 ώρες οι Τιτάνες βρήκαν τον νέο τους προπονητή και ανακοίνωσαν ότι ο Κώστας Σδράκας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την συμφωνία με τον Κώστα Σδράκα:

«Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Σδράκα για την θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.  Ο κ. Σδράκας θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μας στη Γ Εθνική την επόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Το… επεισοδιακό διαζύγιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σδράκας ήταν φέτος στο τιμόνι του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα και οδήγησε την  ομάδα στην άνοδο στην Γ’ Εθνική. Οι δυο πλευρές όμως, προχώρησαν σε διαζύγιο, το οποίο μάλιστα ήταν… επεισοδιακό. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Σδράκας απολύθηκε: «αφενός μεν επειδή παρά τις συνεχείς παρακλήσεις της δεν της παρουσίασε εγγράφως ανάλυση πεπραγμένων για την προηγούμενη αλλά και κανένα σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και αφετέρου λόγω διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με έξω-αγωνιστικά θέματα».

Ο Σδράκας είχε απαντήσει σε γραπτή του δήλωση ότι παραιτήθηκε, διότι: «Δυστυχώς η διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση της ομάδας ως προς τον σχεδιασμό προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στην Γ Εθνική κατηγορία με οδηγεί στην παραίτηση μου».