Η πιο κρίσιμη μέρα στην ιστορία της Κομοτηνής είναι η 25η Ιουνίου. Οι “κυανέρυθροι” δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα όχι εντός παρκέ, αλλά εκτός αυτού αφού τα δεδομένα στον σύλλογο της Θράκης δεν είναι τα καλύτερα. Η διοίκηση του συλλόγου κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να δώσουν το “παρών” στο Πολυλειτουργικό κέντρο, εκεί όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του συλλόγου.

Οι ενδείξεις είναι δυσοίωνες τόσο για το ανδρικό τμήμα όσο και για το γυναικείο αφού ακόμα και… η διάλυση είναι ορατή. Οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν πως η τοπική κοινωνία πρέπει να “αγκαλιάσει” την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλλογος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Κομοτηνής, Βασίλης Στοάκης, μιλώντας για την συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας τόνισε: “Ελάτε όλοι στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ στο Πολύκεντρο. Αφήστε τις διαφορές που υπάρχουν στην άκρη και ελάτε να βρούμε μια λύση για τον σύλλογο.

Όλοι όσοι έχετε φορέσει αυτή την φανέλα ή έχετε βρεθεί μία και μόνο φορά στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου Κομοτηνής, σας παρακαλώ να έρθετε και να βοηθήσετε με την παρουσία σας και μόνο, προκειμένου να στείλετε το μήνυμα πως ο ΓΑΣ θα επιβιώσει”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Η Κομοτηνή έχει την ευλογία να διαθέτει δικά της παιδιά, τα οποία μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στην Β’ εθνική… Απλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άνθρωποι να τρέξουν. Και όταν λέμε να τρέξουν, όχι να βάλουν οι ίδιοι λεφτά αλλά κυρίως να βοηθήσουν με δραστηριότητες να κινητοποιηθεί ο κόσμος.

Φέτος με την παρουσίαση και με κάποιες άλλες παράλληλες δραστηριότητες κάναμε άνοιγμα στην τοπική κοινωνία αλλά δεν είναι αρκετό. Επαναλαμβάνω ζητάμε όλον τον κόσμο στη συνέλευση γιατί είναι κρίμα να σβήσει το όραμα που ακούει στο όνομα ΓΑΣ Κομοτηνή. Κρίμα για την ιστορία του Συλλόγου και κυρίως για την νέα φουρνιά που ακολουθεί”.