Μπορεί να προβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική την τελευταία ουσιαστικά στιγμή, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τους παίκτες του Εθνικού Πειραιώς να βάζουν από νωρίς ψηλά τον πήχη της φετινής σεζόν. Ήδη το 80-52 επί του Κρανιδίου, με το οποίο ξεκίνησε η σεζόν για την ομάδα του Πέτρου Αναγνωστόπουλου καταδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ένας εκ των παικτών που θα ηγηθούν των προσπαθειών για κάτι καλό στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι ο Δημήτρης Γιανναλέτσος, ο οποίος φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική για δεύτερη διαδοχική σεζόν, αυτή τη φορά με τη φανέλα των Πειραιωτών.

“Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την άνοδο στη Β’ Εθνική“, ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου σέντερ καταδεικνύοντας πως οι φιλοδοξίες είναι υψηλές για τη φετινή σεζόν, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Ήμασταν αρκετά καλά προετοιμασμένοι και νομίζω πως αυτό φάνηκε στο παρκέ από τη γενικότερη συμπεριφορά μας. Στην αρχή υπήρχε νευρικότητα στις κινήσεις μας, η οποία ήταν απολύτως φυσιολογική αν σκεφτούμε πως επρόκειτο για ματς πρεμιέρας, αλλά σιγά σιγά ανεβάσαμε την απόδοσή μας και βρήκαμε τους πραγματικούς μας ρυθμούς”.

Όσον αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στο Γαλάτσι τόνισε: “Για μας δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος που έχουμε, αλλά κοιτάμε ο καθένας προσωπικά, και εν συνεχεία όλοι μαζί, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν υπάρχει στο μυαλό μας άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη”, και κατέληξε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Παρ’ ότι σε κάθε πρεμιέρα γίνονται εκπλήξεις, πιστεύω πως αυτά που είδαμε χθες το βράδυ ήταν σε γενικές γραμμές αναμενόμενα“.