Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας ως πρωταγωνιστή στον Πόλις Καλλιθέας, ο Νίκος Βελιζιώτης αποχώρησε για να μετακομίσει στην Νέα Σμύρνη και τον τοπικό Ίκαρο. Ο πολύπειρος γκαρντ, έχει αφήσει το δικό του «στίγμα» στον Πόλις και η διοίκηση του συλλόγου, δε θα μπορούσε παρά τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, τονίζοντας πως η «πόρτα» τους θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον ίδιο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Tο Δ.Σ. και η οικογένεια του Πόλις Καλλιθέας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Νίκο Βελιζιώτη για την προσφορά του στην ομάδα του Πόλις Καλλιθέας. Ο Νίκος για τέσσερα χρόνια ήταν απο τους ηγέτες αυτής της ομάδας η οποία με την παρουσία του ευτήχησε να εχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΒΈθνικής και συνεχή αξιόλογη παρουσία στα Εθνικά πρωταθλήματα. Η προσφορά του ανεκτίμητη και χωρίς ορια και η παρουσία του καταλυτική. Ηταν πραγματικός ηγέτης και πολλες φορές κυματοθραύστης στις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η ομάδα μας. Μαζί ζήσαμε υπέροχες στιγμές και η οικογένεια του ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ τον ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας. Ευχαριστούμε Νίκο και να ξέρεις οτι εμείς είμαστε εδώ για σένα σαν φίλοι και σαν ομάδα!»

Λίγο αργότερα, η ομάδα θα ανακοίνωνε και την αποχώρηση του Γιώργου Κασπαριάν. Ο πρώτος σκόρερ του Πόλις και δεύτερος συμμετοχές, μετά τον εμβληματικό του ηγέτη, τον Αχιλλέα Μπογδανίδη, αποτελεί επίσης παρελθόν, με την ανακοίνωση για τον ίδιο επίσης να μη στέκεται στο «αντίο», αλλά στο «θα τα ξαναπούμε».

Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση το Δ.Σ. και η οικογένεια του Πόλις Καλλιθέας ανακοινώνει την αποχώρηση απο τις τάξεις της του Γιώργου Κασπαριάν, του πρώτου σκόρερ της ιστορίας της και του δεύτερου σε συμμετοχές. Για πολλά χρόνια το ονομα του Γιώργου Κασπαριάν ήτανε άμεσα συνδεδεμένο με την ομάδα του Πόλις Καλλιθέας στην οποία ανδρώθηκε,αναδείχτηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να είναι αυτή που είναι! Κάθε χρόνο η ομάδα ξεκινούσε απο αυτόν ,δυστυχώς ομως οι καταστάσεις και οι συνθήκες αλλάζουν και εφτασε η ώρα της αποχώρησης .Η ομάδα θα είναι πιό αδεια χωρίς αυτόν,η απουσία του μεγάλη και το εγχείρημα που επιχειρείται χωρίς αυτόν δύσκολο και παράτολμο.Το Δ.Σ.θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητή ,και φίλο Γιώργο Κασπαριάν για την τεράστια προσφορά του και του εύχεται καλή τύχη και επιτυχία σε οτι κάνει απο δώ και πέρα και ποιός ξέρει μπορεί οι δρόμοι να ξαναδιασταυρωθούν. Γιώργο η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή και ο ΠΟΛΙΣ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.