Για μια ακόμα σεζόν ο Κάδμος Θηβών θα συνεχίσει την πορεία του έχοντας ως επίσημο χορηγό του την εταιρεία «ΙΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε«, και με ανακοίνωση του την ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά της στον σύλλογο:

Αναλυτικά:

Έπειτα από τη λήξη της διετούς θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., ο Πρόεδρος, κος Δημήτριος Κοροπούλης, και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στην εταιρία ΙΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε. για τη πολύτιμη συνεισφορά της συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου και γενικότερα στην απρόσκοπτη συνέχιση του έργου του.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κο Μιχάλη Θαλάσση ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα προσέφερε και τον συγχαίρουμε κι εκείνον τόσο για την επιτυχία της περσινής χρονιάς αλλά και όλων αυτών των χρόνων που στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε. θα είναι και φέτος ο επίσημος χορηγός του Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ προσφέροντας ουσιαστικά στο Σύλλογο όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια.