Για 3η διαδοχική χρονιά αναμένεται να βρεθεί στο Μαρούσι και την τοπική Νίκη ο Λουκάς Βαφιάς, ο οποίος συμφώνησε για την επέκταση της κοινής του πορείας με την ομάδα του κόουτς Ζωντού όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (19/7).

Πέρυσι, ο 31χρονος «ψηλός» ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας από την πρωτεύουσα στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθότι μέτρησε 12 πόντους ανά βραδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Λουκάς Βαφιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το σωματείο μας για ακόμη έναν χρόνο.

Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον σχεδιασμό της ενόψει της σεζόν 2022-23 που θα την βρει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουκά Βαφιά.

Ο 31χρονος φόργουορντ εντάχθηκε στη Νίκη το καλοκαίρι του 2020 ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, την Αγία Παρασκευή, τον Μανδραϊκό και τον Εθνικό.

Πρόκειται για την έκτη ανανέωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έπειτα από τον κόουτς Παναγιώτη Ζωντό, τον Χρήστο Αναστασίου και τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Γιάννη Τσέκενη και Μάρκο Γεωργακόπουλο».