Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στη Νήαρ Ήστ η οποία μετά από αρκετά χρόνια θα βιώσει μια διαφορετική πραγματικότητα καθώς θα αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια.

Προπονητής θα παραμείνει για μια ακόμα σεζόν ο Τόλης Καρνέσης, ο άνθρωπος σύμβολο για την ομάδα της Καισαριανής, ενώ από σήμερα (24/7) επισημοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του αρχηγού, καθώς ο Μιχάλης Καρασταμάτης μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Φάρο Κερατσινίου, και μετά από ένα χρόνο απουσίας του, επέστρεψε στο «σπίτι» του.

Στα «ερυθρόλευκα» θα αγωνίζεται εκ νέου και ο Άρης Ταταρούνης, καθώς ο 25χρονος γκαρντ μετά από ένα χρόνο παρουσίας στα Πατήσια, επιστρέφει και αυτός να βοηθήσει την ομάδα της Καισαριανής. Εκτός από τους Καρασταμάτη και Ταταρούνη, αποκτήθηκαν οι Κουρής (γκαρντ/φόργουορντ) από τον Άγιο Θωμά, Πεφάνης (πάουερ φόργουορντ) από τον Φοίνικα Πειραιά και ο Τελώνης (γκαρντ) από την Αναγέννηση Λαμίας.

Αναφορικά με την περίπτωση του Νίκου Κρίτσαλου, έχει υπάρξει επαφή, με την περίπτωση να παρουσιάζει δυσκολίες ώστε ο 36χρονος γκαρντ/φόργουορντ να γίνει μέλος της ομάδας της Καισαριανής.