Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα βρεθεί ο Κάδμος Θηβών στην Γ’ Εθνική, και σε αυτή του την πορεία θα έχει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στον πάγκο του τον Αποστόλη Αναστασίου, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του, έχοντας ως βοηθό του τον Στέφανο Δεφίγγο.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα την βρει να συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την αγωνιστική καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας θα αναλάβει και φέτος ο άνθρωπος που την ανέλαβε από την αναγέννηση του ΚΑΔΜΟΥ, έπειτα από την συγχώνευση με το ιστορικό σωματείο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, πετυχαίνοντας την πρώτη χρονιά την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και εδραιώνοντας την σε Εθνικές Κατηγορίες με την παραμονή της δύο συνεχόμενες χρονιές. Στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αθλητής της ομάδας με σημαντικές επιτυχίες, γεγονός που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ιστορικό Σύλλογο.

Προπονητής της ανδρικής ομάδας παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Αποστόλης Αναστασίου, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, έχοντας παράλληλα και την επίβλεψη των ακαδημιών του Συλλόγου. 
Άμεσος συνεργάτης του παραμένει και φέτος ο Στέφανος Δεφίγγος, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στην πορεία της ανδρικής ομάδας όσο και στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής καθώς είναι προπονητής των Ακαδημιών αλλά και των τμημάτων παίδων και εφήβων.

Η διοίκηση εύχεται και στους δυο καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες για όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τους αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας περιόδου.