Στη Μεσοποταμία και τον τοπικό ΠΑΟΚ αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Πανίδας, που τα βρήκε σε όλα με την αρμάδα της Καστοριάς έπειτα από μια λαμπρή περσινή σεζόν πρωταθλητισμού στον κόσμο της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ.

Είναι ένας αρκετά έμπειρος γκαρντ στη βόρεια Ελλάδα και τα τοπικά της πρωταθλήματα, ενώ φέτος θα είναι η τέταρτη σεζόν του στο επίπεδο των εθνικών κατηγοριών μετά και τη θητεία του στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του σε Βελβεντό και Αρίωνα Πτολεμαϊδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πανίδης… παρών και στην Γ’ Εθνική για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Πανίδη για την νέα αγωνιστική σεζόν!

Ο “Πένι” ήταν ο… μαέστρος του παιχνιδιού στην περσινή σεζόν και με την οργάνωση του από το “1” πρόσφερε και αυτός τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πλέον, συμφώνησε και θα είναι και αυτός κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής.

Ξεκίνησε από τον Αρίων Πτολεμαΐδας την αγωνιστική περίοδο 1998-1999 παίζοντας στήν Α’ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ για 8 χρόνια.Την περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στο Βελβεντό στήν Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ. Το 2009-2010 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κοζάνης στήν Α Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ.Το 2010-2011 επέστρεψε στον Βελβεντό για να αγωνιστεί στην Γ’ εθνική κατηγορία.Από το 2012 μέχρι το 2018 επέστρεψε στον Αρίων Πτολεμαίδος όπου αγωνίστηκε στην Α Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ αλλά και στήν Γ’ εθνική κατηγορία τις αγωνιστικές περιόδους 2015-16 και 2017-18. Από το 2018 μέχρι το 2020 αγωνίστηκε στο Φοίνικα Πτολεμαΐδας στή Α’ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ, ενώ από πέρυσι αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Πένι, η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».