Στο Βόλο και την τοπική Ανόρθωση αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ακριβόπουλος, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα της Θεσσαλίας με κάθε επισημότητα.

Ο νεαρός γκαρντ (18 ετών – 1.85 μέτρα) θα έχει έτσι την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον σύλλογο της πόλης του και στον κόσμο της Γ’ Εθνικής λίγους μήνες μετά την ιστορική άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην Ανόρθωση επενδύουν στο μέλλον και στη δική τους ακαδημία και έτσι προωθούνται νεαροί αθλητές στην πρώτη ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, όπως συνέβη και με τον ταλαντούχο Βολιώτη πλέι μέικερ, Νίκο Ακριβόπουλο, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ο Νίκος Ακριβόπουλος αγωνίζεται στη θέση 1, έχει ύψος 1.85, είναι 18 χρονών και διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα, την καλή τεχνική του κατάρτιση και το ‘μυαλωμένο’ του παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από πέρυσι, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ομάδα του, στο πρωτάθλημα των εφήβων της ΕΣΚΑΘ.

Ο Νικόλας δείχνει λοιπόν τον δρόμο και στους άλλους αθλητές της ακαδημίας που δίνεται μεγάλο βάρος και ήδη φέτος άλλοι τέσσερις αθλητές από το εφηβικό τμήμα θα προωθηθούν και θα επανδρώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου που μόλις σε τρία χρόνια ζωής μετρά ήδη τρείς συνεχόμενες ανόδους».