Η μονίμως θετική παρουσία του Ορφέα Νέου Σκοπού στον Βορρά της Γ’ Εθνικής, υπό τις οδηγίες του Φώτη Κοκολιού, δε θα μπορούσαν παρά να αφήσουν ευχαριστημένη τη διοίκηση, η οποία έσπευσε να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο Έλληνας προπονητής, συμφώνησε από την πλευρά του και θα είναι κάτοικος Σερρών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Στο πλευρό του κόουτς Κοκολιού, θα βρίσκεται ο γυμναστής Θόδωρος Καννάς, ο οποίος θα έχει μάλιστα αυξημένο εύρος ευθυνών, καθώς πέραν της ανδρικής ομάδας, θα είναι και γυμναστής στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει στον πάγκο του Ορφέα ο Φώτης Κοκολιός. Διοίκηση και προπονητής έδωσαν τα χέρια και έτσι ο Σερραίος κόουτς θα έχει και φέτος στις πλάτες του την τύχη της ομάδας με στόχο να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα επιδιώξει τη γρήγορη σωτηρία, το όμορφο μπάσκετ και κυρίως την ανάδειξη των νεαρών παικτών. Ανανέωση, όμως, είχαμε και για τον γυμναστή της ομάδας Θόδωρο Καννά, του οποίου το έργο εκτιμάται δεόντως από όλους στον Ορφέα, για αυτό και τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής».